Vad hände senast? Jesus gick i kortbyxor eller att jag bloggade?

Ja du, det är en fråga som är värd att ställa sig själv.

Vet inte riktigt varför jag inte bloggat, när jag väl sätter mig så blir det skrivet men det verkar ligga en mental block på att logga in på blogg.se, av ngn konstig anledning.

Men nu, har jag äntligen fått tummen ur. Efter lätta förfrågningar, inget tjöt den här gången faktiskt.

Men iaf, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jobbet rullar på... i sakta mak, eller vad man nu ska säga. Folk är varslade och jag kanske är arbetslös. Vilket perfekt tillfälle; bostadsrätt, mamma ledig sambo och barn. Hmm... jag har nog tid att vara arbetslös... Eller inte, lite små panik kan man allt få ibland, men vad ska jag man göra? Det är bara att hålla huvudet kallt och jobba vidare och kolla runt på andra jobb.

För delen är iaf att jag har blivit utlånad fram till nyår (tills man får sparken kanske? :/), så jag har andra arbetsuppgifter. Så det är är bra mycket mer motiverande att jobba nu iaf, enda nackdelen är att nu kan man ta md sig jobbet hem...

Annars så rullar det på hemma, lill killen växer och frodas. Jag och tanten har förlovat oss (!!!), vilket känns helt underbart.

Theo blir mer och mer människa för varje dag, dock så tror jag att han ligger efter lite i utvecklingen då han varken går, kryper eller pratar. Men tydligen skall det vara normalt vid 9,5 vecka... vad vet jag ;). Nej då, skämt åsido så blir han roligare för var dag, man kan roa och små leka med honom så nu kan jag också hjälpa till här hemma.

Vi var och besökte ett par bekanta och deras dotter (Patric, Madde och Linnea) i söndags (6 dagar sen) och tog en sväng till Torp. Linnea som är lite över ett år skulle naturligtvis gå själv och efter besöke på KappAhl så är jag ganska nöjd att Theo inte kan gå själ ännu. Man skall pilla på allt och i den åldern är det ganska lätt att gömma sig. Det var lite utmanande kan man väl säga, oplanerad kurragömma så att säga :)

Annars så sitter man väl och väntar in jul och nyår :). Hösten har definitivt tagit sitt grepp om Götet, regn, blåst och konstant svin kallt. Härliga Götet Jul på G :)

Nej, nu ska jag nog dra mig tebax till sängen jag med.

God natt

RSS 2.0